Designhjørnet 11.04 uke 14



Idag på Designhjørnet var de jeg bruker å jobbe med borte på et foredrag, og siden jeg var ferdig med sko butikk oppgaven hadde jeg ikke noe jeg kunne jobbe med. Derfor jobbet jeg med den nye kjøkken oppgaven vi fikk hos Torill. For det meste brukte jeg tiden på å lese om de forskjellige kjøkken leverandørene IKEA, HTH og Sigdal. Jeg så også på en god del inspirasjons bilder, og leste katalogene.

Siden det er så mye man må tenke på før man begynner, var det fint å ha noen timer til å lese meg opp på regler,løsninger, priser og andre lure ting man trenger på et kjøkken.



En av de som jobber på Designhjørnet skulle innrede til hybler så derfor "hjalp" jeg litt til med hybelplanlegging, siden jeg passer perfekt for målgruppen, svarte jeg på noen spørsmål angående hybel-boing i Bodø. Både med mine egne erfaringer og andres.


Til slutt søkte jeg litt rundt på ting som er skrevet om og av de som jobber på Designhjørnet, bare for å linke til det her på bloggen, siden jeg ikke har skrevet noe om det enda.


http://www.facebook.com/Designhjornet

http://www.an.no/nyheter/article6239560.ece

http://www.facebook.com/UnoDesignArkitekturAs

Kommentarer