Marimekko - Unikko Butikken i Trondheim

Hei igjen, da har jeg kommet i gang med nye oppgaver, og har litt å skrive om :)

Vi startet nettopp med en butikk oppgave der vi bruker Unikko butikken i Trondheim som utgangspunkt. Oppgaven er todelt og handler om innredning i butikk og utstilling i butikkvinduer.

Del 1) Lag en innbydende og oppriktsvekkende utstilling til Unikko's vinduer. Tema er vår/påske og det skal være forkus på de nye produktene som er kommet inn. Det er også 50års jubileum for unikko blomten og dette skal det være fokus på. Denne utstillingen vil en person i klassen "vinne" og den skal settes opp i vinduene, det er de ansatte som velger "vinneren". Altså en reel praktisk oppgave.

Del 2) Forny og innred Unikko butikken med nye møbler, utstillinger og oppbevaring. Målet er å lage et interiør rettet mot Unikko's kundegruppe. Det skal også innredes et ansatt-rom og lager. Det er viktig at butikken lages slik at den promoteres for sitt gode inteiør og at interiøret skaper godt salg av varer. Plantegningen er fra 1990, da var planløsningen og butikklokalet anderledes, derfor må det tas mål og hensyn til den nåværende planløsningen. Dette er en fiktiv oppgave som bare skal leveres til lærer.


Denne oppgaven skal heldigvis tegnes i ArchiCAD, og jeg er kjempeglad for å slippe det å tegne for hånd ! Så da kan dere glede dere til litt proffere tegninger :)Unikkko blomsten, som har 50 års julileum!
Paraply i mønsteret Unikko

Kommentarer