Lag en modell med SketchUp


Dette er en liten øve oppgave for å øve på å jobbe i 3D med modeleringsprogram. Jeg hadde store problemer med å få dette opp å gå fordi jeg har hatt dette programmet før, og da fikk jeg ikke fortsette å jobbe gratis. Jeg måtte derfor låne en gammel PC for å installere programmet der, også ville ikke denne gamle PC'en sammarbeide helt, og noe ble ikke lagret i første runde. Derfor er disse bildene jeg viser her noe forsøk nr. 3 på å få lagd oppgaven ferdig, derfor er det bare fort gjort og enkelt. Enkle former og overflater som allerede finnes i programmet.
Jeg syns ikke dette programmet er så bra, muligens siden jeg er vant til å jobbe i ArchiCAD, dette er nesten for enkelt, og jeg liker ikke helt menyknappene og zoom funksjonene. Men for å raskt visualisere en ide er det jo greit. Jeg jobbet bare i 3D i dette programmet, jeg syns det var enklest i forhold til hvilke tools man kunne benytte.

Dette er et lite gatebilde med butikker og kafeer, mye innspirert av gatene i både Trondheim og London. Stay tuned for når vi begynner med "ordentlige" oppgaver :)

Satt sammen former og fasonger til et lite gatebilde.

Satt inn folk og lyslykter for å få en skala på dører og vinduer.

Lagt inn farger og materialer på husene og der det skal være glass.


Kommentarer