Om Amanda & Bloggen

Om meg:

Jeg heter Amanda Betten, er 21 år, kommer fra Beiarn i Nordland. Flyttet til Trondheim 2013.
Jeg er utdannet Interiørkonsulent ved Thora Storm vgs. Jeg er nå (2016) startet på Teknisk Design DAK 2D/3D ved Noroff som nettstudent, ferdig juni 2017.

___________________________________________________________________________________

Om bloggen:

Denne bloggen startet som en skoleblogg da jeg begynte på vg2 Interiør & Utstillingsdesign ved Bodin vgs. i Bodø. I faget PFO (prosjekt til fordypning) fikk vi skrive blogg istedet for rapport om utplassering i bedrift og skoleoppgaver i ArchiCAD.

Da jeg var ferdig på vg2 fortsatte jeg bloggen i vg3. Så tok jeg en pause, og nå når jeg startet på Noroff skal vi ha studentblogg og da fortsetter jeg like godt her.
_________________________________________________________________________________

Hensikten meg bloggen:

For meg er det flere hensikter med denne bloggen, og hvis jeg skal forklare det må jeg dele det inn i flere kategorier:

Nr. 1
Jeg vil først og fremst i inspirere folk, fra ungdomsskole elever til ungdommer på videregående og alle andre som lurer på hva de skal gjøre eller hva de skal utdanne seg til.

Jeg savnet så utrolig mye en blogg eller nettsted som kunne vise hva man gjorde på Design & Håndverk vg1, Interiør & Utstilling vg2 og Interiør vg3 da jeg skulle søke på videregående. Jeg har inntrykk av at videregående nesten skal være hemmelig helt til du står i skolegården den dagen du skal begynne på en linje du har valgt. Det var nesten umulig å få en god oversikt om hva som passet meg når jeg skulle velge mellom Design & Håndverk eller Studiespesialiserende m. Formgiving. Det eneste jeg fant var noen dårlige skoleblogger lagd av lærere eller avdelingsledere, der de kun viste et sluttprodukt og ikke en prosess.

Jeg syns overgangen fra grunnskole til videregående er såpass stor, og det er såpass mange så velger feil at det burde være mer detaljert informasjon og innføring i hvordan de viktigste årene i ditt liv skal bli. Derfor håper jeg at denne bloggen kommer opp når 14, 15, 16 åringer googler rundt for å finne ut hva de skal bli, og kanskje de syns at bloggen min er til hjelp for dem.

Nr. 2
Etter mitt ønske om å inspirere folk kommer ønske mitt om å vise familie og venner hva jeg holder på med, særlig nå som jeg bor 70 mil sørover. Jeg vet ikke hvor mange av dem som leser bloggen min jevnlig, men de har ihvertfall muligheten til å få et bedre innblikk i hverdagen min.

Nr. 3
Og sist men ikke minst ønsker jeg å vise hva jeg kan og ikke minst promotere meg selv for fremtidige arbeidsgivere og kunder som Interiørkonsulent eller Teknisk tegner / DAK-operatør.

Kommentarer

Legg inn en kommentar